Moyes prijst Januzaj: "In de Rooney-categorie"

13 januari 2014, 16:58

Manchester United kent dit seizoen weinig lichtpuntjes, maar de doorbraak van Adnan Januzaj is er wel degelijk één. Trainer David Moyes was naar aanleiding van de wedstrijd tegen Swansea City lovend over de geboren Belg.

Twee voorzetten van Januzaj leidden de doelpunten van Antonio Valencia en Danny Welbeck in, waardoor United met 2-0 won. Moyes loofde zijn achttienjarige pupil na afloop in de Britse pers. "Hij heeft het als nummer tien weer uitstekend gedaan", vond Moyes.

De trainer waakt voor overbelasting bij het jonge talent. "We moeten nog geduldig met hem zijn. Hij moet op verschillende vlakken nog bijleren, maar zijn natuurlijke talent en potentieel hoort bij de besten ter wereld. En ik denk dat hij in de toekomst ook bij de besten van de wereld zal horen", is de coach positief.

"Adnan zit in de Rooney-categorie. Hij is een heel rustige jongen, en hij kijkt op een kritische manier naar zichzelf. Hij traint elke dag en heeft een beetje de arrogantie die alle topspelers hebben. Ze willen iets speciaals doen", besluit de oefenmeester zijn lofzang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen