Meulensteen blij met terugkeer Stekelenburg

15 januari 2014, 08:30

De terugkeer van Maarten Stekelenburg onder de lat leverde Fulham dinsdag een klinkende zege op. Met de oud-Ajacied in het doel rekende de ploeg uit Londen in de FA Cup af met Norwich City, de ploeg van Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel: 3-0. Coach René Meulensteen is blij met de zege, maar zeker ook met de terugkeer van Stekelenburg.

Door een enkelblessure, opgelopen tijdens de training, moest Stekelenburg de drukke periode tussen kerst en oud en nieuw en vlak na de jaarwisseling laten schieten. Ook afgelopen weekend tegen Sunderland (1-4 verlies, red.) bleef hij nog aan de kant, tegen Norwich stond hij er weer. "We zijn blij dat we Maarten weer terug hebben", zegt coach Meulensteen op de website van zijn club. "Zijn blessure was ongelukkig, het zag er helemaal niet zo ernstig uit. Het is heel mooi dat hij nu weer tot onze beschikking staat en hij speelde tegen Norwich een uitstekende wedstrijd."

Niet alleen Stekelenburg, heel Fulham leverde een prima prestatie tegen Norwich City. "Afgelopen weekend speelden we al niet slecht, maar verzuimden we onszelf te belonen en kregen we doelpunten tegen uit dode spelsituaties. Om die reden was ons doel nu vooral om zo lang mogelijk 'de nul' te houden. Als we daar vaker in gaan slagen, gaan we veel meer wedstrijden winnen. Scoren doen we namelijk bijna iedere wedstrijd wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen