Zwolle-directeur Nijkamp: "We zijn eruit met Vitesse"

15 januari 2014, 12:14

Bij PEC Zwolle gaat men er vanuit dat Rochdi Achenteh de overstap maakt naar Vitesse. Beide clubs hebben een akkoord bereikt over de transfersom, bevestigt Zwolle-directeur Gerard Nijkamp aan FCUpdate.nl.

"We zijn eruit met Vitesse", geeft Nijkamp aan. "Van onze kant heeft Rochdi dus alle vrijheid om te kijken of hij met Vitesse tot een akkoord kan komen. Ik verwacht dat later vandaag duidelijk zal worden of de transfer wel of niet doorgaat." Hoewel meerdere clubs belangstelling hadden in Achenteh (25), is Vitesse momenteel de enige kandidaat. "Ook FC Utrecht en sc Heerenveen waren in beeld, maar die interesse is niet concreet geworden."

Op zoek naar een vervanger voor Achenteh gaat Nijkamp niet. "Omdat Rochdi een aflopend contract had, besloten we onlangs al om voorlopig te kiezen voor de andere twee linksbacks in onze selectie. Dat zijn Bart van Hintum en Leroy Labylle. Deze transfer is voor alle partijen dus de beste oplossing. En hoewel we altijd blijven kijken naar versterkingen, zeker in deze fase van het seizoen, zullen we dus niet direct een vervanger halen."

PEC Zwolle nam Achenteh in 2011 over van FC Eindhoven. De linksback moet de vierde aanwinst van Vitesse deze maand worden, na Uros Djurdjevic (FK Rad), Bertrand Traoré (Chelsea) en Zakaria Labyad (Sporting). Zwolle versterkte zich deze transferperiode met twee aanvallers, Thanasis Karagounis en Denis Mahmudov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen