'Verloren zoon' Cole tekent voor anderhalf jaar bij

15 januari 2014, 13:45

West Ham United en Carlton Cole hebben elkaar opnieuw in de armen gesloten. Nadat de aanvaller in oktober al een contract voor drie maanden tekende, heeft hij nu een een nieuwe, langere verbintenis gekregen. De inmiddels 30-jarige spits heeft voor achttien maanden bijgetekend, tot de zomer van 2015.

Met de ondertekening van zijn nieuwe contract komt voor Cole en West Ham een eind aan een uiterst merkwaardig half jaar. De club besloot de spits afgelopen zomer, na zeven jaar trouwe dienst, te laten gaan. Hij kreeg geen nieuw contract en kon transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever, maar slaagde niet in die zoektocht. En toen Andy Carroll, de beoogde nieuwe spits van West Ham, vervolgens een zware blessure opliep, had de ploeg uit Londen weer een aanvaller nodig. Het klopte aan bij Cole, die vervolgens voor drie maanden tekende. In die maanden scoorde hij vier keer in elf duels, voldoende om een langer contract af te dwingen.

In totaal speelde Cole al 251 officiële wedstrijden voor West Ham, waarin hij 63 keer scoorde. Voordat hij naar Upton Park kwam, speelde de zevenvoudig international voor onder meer Chelsea en Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen