"Chadli wil verhuurd worden met oog op WK"

16 januari 2014, 09:19

Hij is pas een half jaar speler van de club, maar Nacer Chadli wil nu al weg bij Tottenham Hotspur. Omdat hij weinig aan spelen toekomt op White Hart Lane, vreest de oud-speler van FC Twente en AGOVV voor zijn plekje in de Belgische WK-selectie. En dus is een verhuurperiode een optie, zegt zijn zaakwaarnemer.

"Zijn situatie bij Tottenham Hotspur is niet eenvoudig. Het WK komt er aan, dus dit is een probleem", zegt Daniel Evrard, de belangenbehartiger van Chadli, in de Engelse krant The Standard. "Voor Nacer is het belangrijk om naar het WK te gaan, dus waarom zouden we niet kijken naar een vertrek op huurbasis bij Tottenham? We hebben nog niet met de clubleiding gesproken, maar ik weet dat er voldoende belangstelling in Nacer is."

Sinds zijn komst, afgelopen zomer, stond Chadli slechts zeven keer in de basis bij Tottenham. Als hij speelde, was dit volgens Evrard bovendien vaak op een positie die hem minder ligt. "Nacer moest een rol invullen, die hem niet past. Ze wilden dat hij vanaf links speelde, maar hij is geen vleugelspeler. Hij komt het beste tot zijn recht op het middenveld. Het is voor Nacer frustrerend dat hij nog niet heeft kunnen laten zien wat hij kan."

Tottenham legde afgelopen zomer zo'n acht miljoen euro op tafel voor de Belgische international.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen