Vastberaden Eriksen: "Ga nog veel meer laten zien"

17 januari 2014, 09:31   Bijgewerkt: 17 januari 2014, 11:46

Christian Eriksen is de laatste weken prima op dreef bij zijn nieuwe club Tottenham Hotspur. De middenvelder maakte in zijn laatste vijf wedstrijden drie goals en was goed voor één assist. Toch wil hij zich nadrukkelijker in de kijker spelen in Londen.

"Ik ga nog veel meer laten zien", zegt Eriksen op de clubsite. "Ik ben blij dat ik doelpunten kan maken en kansen kan creëren, maar ik kan nog beter en ik zal elke dag hard werken om dat te bereiken", aldus de middenvelder. Hij werd deze maand uitgeroepen tot Deens voetballer van het jaar, en dat is iets waar hij trots op is.

"Tot dusver heb ik een goede carrière en ik ben heel blij met die prijs en doelpunten die ik heb gescoord. Ik ben heel blij om hier te spelen", aldus de 21-jarige spelmaker. Tottenham won vier van de laatste vijf wedstrijden. "Hopelijk kunnen we deze vorm vasthouden", zegt Eriksen.

"We moeten ook blijven winnen op bovenin mee te doen, want de andere ploegen winnen ook. Het is zaak om de druk op die clubs te houden", beseft de oud-Ajacied. Tottenham gaat zondagmiddag op bezoek bij Swansea City. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen