De Jong: "Milan kan een geweldige comeback maken"

17 januari 2014, 21:35

AC Milan-middenvelder Nigel de Jong denkt dat de komst van coach Clarence Seedorf, aanvallende middenvelder Keisuke Honda en verdediger Adil Rami de Italiaanse grootmacht goed zal doen. "Milan kan een geweldige comeback maken", stelt de controlerende middenvelder van de Rossoneri.

Milan bezet momenteel de magere elfde plaats in de Serie A, met slechts 22 punten uit negentien wedstrijden. Trainer Massimiliano Allegri werd omwille van de teleurstellende resultaten de laan uit gestuurd. "We zullen er alles aan doen om te klimmen op de ranglijst, om nog kans te maken op Europees voetbal", zegt De Jong tegen Italiaanse media.

"Het was geen goede start, maar ik ben ervan overtuigd dat we terug zullen keren en binnen een paar weken weer hoger genoteerd zullen staan. De ziekenboeg raakt leeg en de ingrediënten zijn aanwezig om een goede tweede seizoenshelft te hebben", vervolgt De Jong, die blij is met de komst van Honda en Rami: "Ik ken Honda nog van zijn tijd in Nederland. Hij is een uitstekende speler met een geweldige linkervoet. Voor Rami geldt dat het een sterke verdediger is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen