De Jonge: "Ik ben niet ontevreden over mijn team"

18 januari 2014, 07:00   Bijgewerkt: 17 januari 2014, 23:46

Heracles Almelo verloor vrijdagavond in de Grolsch Veste met 3-1 van FC Twente. Jan de Jonge, de coach van de Heraclieden, stelt na afloop van het veloren duel dat de individuele klasse van Twente de doorslag gaf, maar ook het feit dat de Almeloërs met tien man kwamen te staan. Jeroen Veldmate werd van het veld gestuurd, terwijl er een buitenspelsituatie aan vooraf ging.

"Twente heeft veel individuele kwaliteiten en een goed team", begint De Jonge zijn analyse, voor de camera's van de NOS. "Maar uiteindelijk kan zo'n wedstrijd ook anders lopen, als je niet met tien man komt te staan. Met tien tegen elf wordt het helemaal moeilijk, vooral tegen zo'n ploeg met klasse. Dan is het tegenhouden. Gek genoeg maken we 2-1 en als je helemaal geluk hebt kan het ook nog 2-2 worden", stelt de keuzeheer van Heracles.

Over de rode kaart van Veldmate werd veel gediscussieerd. De Jonge baalt van het moment: "Ik hoorde dat het behoorlijk buitenspel was en dat is natuurlijk wel heel erg bepalend voor de wedstrijd. Niet alleen voor deze wedstrijd trouwens, maar ook voor volgende week", aldus de Heracles-coach, die verder vrij nuchter reageerde: "Ik ben niet ontevreden met mijn team, alleen konden we er misschien wat uithalen. Dat is niet gebeurd, maar uiteindelijk ook wel terecht natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen