Vitesse met vertrouwde namen, Fernandez start

18 januari 2014 – Vitesse treedt zaterdagavond (19.45 uur) in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle aan met de vertrouwde namen van de eerste seizoenshelft. Zodoende opteert coach Peter Bosz er voor om geen aanwinsten op te nemen in de basisformatie.

Vitesse-aanvaller Mike Havenaar is nog wel geschorst, waardoor Giorgi Chanturia in de spitspositie geposteerd staat. Op de Arnhemse bank bevindt zich wel een aantal nieuwe namen. Rochdi Achenteh maakt zijn debuut in de selectie tegen PEC Zwolle, de club waar hij een week geleden nog onder contract stond. Ook Zakaria Labyad neemt voor het eerst plaats in de dug-out van Vitesse. Uros Djurdjevic en Bertrand Traoré ontbreken nog.

Bij PEC Zwolle valt wel het een en ander op in de basisopstelling. Mustafa Saymak moet plaatsnemen op de bank, aangezien Giovanni Hiwat, Ryan Thomas en Jesper Drost de voorkeur krijgen van trainer Ron Jans. Stef Nijland zit niet eens bij de selectie. Tenslotte keert Guyon Fernandez terug in de spitspositie, nadat hij in de eerste seizoenshelft te maken kreeg met een aantal blessures. Nieuwelingen Thanasis Karagounis en Denis Mahmudov zitten voor het eerst bij de selectie.

Opstellingen
PEC Zwolle: Boer; Van Polen, Van der Werff, Broerse, Bart van Hintum; Hiwat, Mokotjo, Drost, Klich, Thomas; Fernandez.
Vitesse: Velthuizen; Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt; Pröpper, Atsu, Vejinovic; Ibarra, Chanturia, Piazon.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd