Trefzekere Strootman met Roma langs laagvlieger

18 januari 2014, 20:03   Bijgewerkt: 18 januari 2014, 20:09

Kevin Strootman heeft zijn waarde voor AS Roma zaterdagavond weer eens bevestigd, door in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Livorno een doelpunt voor zijn rekening te nemen. De Giallorossi wonnen eenvoudig met 3-0. Ondanks de zege staat Roma nog vijf punten achter koploper Juventus, dat later op zaterdagavond (20.45 uur) aantreedt tegen Sampdoria.

Livorno had weinig in de melk te brokkelen in de Italiaanse hoofdstad. Zeker nadat Mattia Destro de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette. Aan de treffer zat een luchtje, aangezien Gervinho voorafgaand aan het doelpunt in buitenspelpositie stond. Strootman deed na ruim een uur spelen van zich spreken, door de 2-0 tegen de touwen te schieten. Het was de vijfde seizoenstreffer voor de Nederlandse middenvelder.

Nadat aanwinst Radja Nainggolan in de tweede helft binnen de lijnen kwam, zorgde Adem Ljajic voor een marge van drie. De Serviër miste eerst een aantal kansen, voordat hij met een droge knal in de korte hoek voor de 3-0 eindstand zorgde. Clubicoon Francesco Totti mocht tien minuten voor tijd nog even opdraven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen