Bordeaux onderuit, Montpellier pakt broodnodige winst

18 januari 2014, 21:43

In de Franse Ligue 1 heeft Girondins Bordeaux het nagelaten om de aansluiting met de subtop te vinden. De ploeg van coach Francis Gillot verloor met 1-0 bij middenmoter SC Bastia. Montpellier heeft na zaterdag wat meer adem, aangezien het met een 0-2 zege op een tiental van Sochaux afstand deed van de gevarenzone.

Bordeaux zou bij winst klimmen naar de vijfde plaats in de Ligue 1, maar de ploeg uit de wijnstad kon het niet bolwerken in het Stade Armand Cesari. Adama Ba was namens Bastia verantwoordelijk voor de enige treffer van het duel.

Montpellier maakte tegen Sochaux het verschil in de eerste helft. Anthony Mounier bracht de bezoekers aan de leiding, alvorens Nathan Sinkala na ruim een half uur spelen een rode kaart kreeg, waardoor Sochaux met een tiental verder moest. Montpellier speelde het uit en Siaka Tiéné wist de marge nog te verdubbelen: 0-2.

OGC Nice was in eigen huis met 1-0 te sterk voor hekkensluiter AC Ajaccio. Stade Rennes en Evian Thonon Gaillard hielden elkaar op een doelpuntloos gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen