'PSV verkoopt Toivonen aan Stade Rennes'

20 januari 2014, 08:42

PSV is verlost van Ola Toivonen. De Zweedse middenvelder zal vertrekken naar Stade Rennes, dat acteert in de Franse Ligue 1. Volgens het Eindhovens Dagblad is er sprake van een akkoord tussen PSV en de Franse club. Toivonen zou zelf ook akkoord zijn en het ligt in de lijn der verwachting dat de handtekeningen maandag gezet zullen worden.

Zodoende komt er een einde aan een maandenlange soap rondom de Zweeds international. Met Rennes, dat momenteel de magere vijftiende plaats in de Ligue 1 bezet, vindt Toivonen een club die al vaker in verband werd gebracht met de aanvallende middenvelder. De Turkse clubs Trabzonspor en Besiktas zouden ook heil hebben gezien in de komst van de Zweed.

Toivonen was er in de zomer zelf verantwoordelijk voor dat zijn transfer naar Premier League-club Norwich City zou afketsen. Hierdoor kwam de aanvallende middenvelder aanvankelijk op het tweede plan te staan bij PSV. Nadat Toivonen bij PSV weer wist uit te groeien tot basisspeler, nam het aantal speelminuten weer hevig af. De Zweed zorgde voor meer onrust dan dat hij aandeel had in de wedstrijden.

Overigens liet Toivonen onlangs weten dat hij een vertrek met een transfervrije status wou voorkomen bij PSV. Indien hij geen nieuwe club zou vinden, dan zou hij hebben bijgetekend. Dit is dus niet nodig, aangezien de Eindhovenaren dus nog wel kunnen verdienen aan de verkoop van Toivonen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen