Scorende Vermijl: "Kijk uit naar finale in De Kuip"

23 januari 2014, 10:57

Marnick Vermijl was woensdagavond de gevierde man in Nijmegen. De Belgische rechtsback tekende voor de enige treffer in het bekerduel met FC Utrecht en was net als zondag - toen hij scoorde tegen ADO Den Haag - belangrijk voor zijn ploeg.

"Het is altijd leuk om te scoren, al is het voor mij veel belangrijker dat we ons voor de halve finale hebben geplaatst", zegt de huurling van Manchester United op de website van NEC. "Zij hebben een paar kansen gehad, maar wij hadden veruit de mooiste. Het is jammer dat we het dan niet eerder afmaken, maar dat zij zo", aldus Vermijl, die uitkijkt naar de halve finale tegen PEC Zwolle. "Het is iets moois voor de clubgeschiedenis en daar willen we nu ook een passend vervolg aan gaan geven. Een finale in De Kuip, daar kijk ik wel naar uit."

NEC-trainer Anton Janssen sprak na afloop van een verdiende zege: "We hebben prima gespeeld. Niemand had raar opgekeken als we er drie of vier hadden gemaakt. Dat was het enige wat we niet goed gedaan hebben. Het vertrouwen neemt toe en er zijn meer automatismen. Daar komt bij dat we behalve winnen, ook nog mooi voetbal laten zien. Een prachtige combinatie."

Zondag wacht voor NEC een nieuwe krachtmeting. Dan speelt de ploeg van Janssen in de Eredivisie de derby tegen Vitesse in Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen