Huldiging Lurling bij NAC Breda toch afgeblazen

24 januari 2014, 09:57

Anthony Lurling wordt komend weekend toch niet in het zonnetje gezet bij NAC Breda. De aanvaller zou worden gehuldigd omdat hij vlak voor de winterstop zijn 250ste wedstrijd voor de club speelde, maar supporters van NAC Breda hebben besloten de feestelijkheden uit te stellen. Dat meldt Omroep Brabant.

Over Lurling was de afgelopen week veel te doen. Hij werd door coach Nebojsa Gudelj buiten de selectie gelaten voor de competitiewedstrijd tegen AZ en was daar zo boos over, dat hij weigerde mee te reizen naar Alkmaar. Ook liet de routinier weten dat hij wilde vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion. Een deel van de NAC-fans keurt de houding van Lurling af en supporters kunnen daarom 'geen vlekkeloze huldiging garanderen'.

"Jammer, maar het is niet anders", reageert Lurling op de afgeblazen huldiging. "Ik keek er eigenlijk wel naar uit. Zeker omdat het bij de thuiswedstrijd tegen Cambuur ook al niet door ging. Ik snap het ook wel. Ik verwachte eigenlijk niet dat de huldiging vervelend zou worden.Het past wel bij deze week. Nog een gevoelig tikje."

Eerder deze week liet de clubleiding van NAC Breda nog weten dat de huldiging wél door zou gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen