Hattrick Aquilani niet genoeg voor Fiorentina

26 januari 2014, 23:11   Bijgewerkt: 26 januari 2014, 23:38

Ondanks drie treffers van Alberto Aquilani heeft Fiorentina zondag dure punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen Genoa. La Viola speelde in eigen huis met 3-3 gelijk en verzuimde zo het gat met de nummer drie Napoli te verkleinen.

De ploeg van trainer Vincenzo Montella kwam in Florence zelfs tot tweemaal toe op achterstand. Oud-Fiorentina-speler Alberto Gilardino maakte vanaf de strafschopstip de 1-0 en even later trof ook verdediger Luca Antonini doel. Beide keren herstelde de 29-jarige Aquilani het evenwicht.

In de tweede helft zette de voormalig Liverpool-middenvelder zijn ploeg zelfs op voorsprong. Het slotakkoord was echter voor Sebastian de Maio, die daarmee een punt redde voor de bezoekers uit Genua. Manchester United-huurling Anderson had kort daarvoor zijn debuut gemaakt bij Fiorentina, maar ook hij kon het puntverlies niet voorkomen.

Doordat Napoli een dag eerder had gelijkgespeeld tegen Chievo (1-1) had Fiorentina de Napolitanen kunnen naderen tot op één punt. Door de remise blijft het gat drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen