Cocu laat Jörgensen liever niet vertrekken

Ger
27 januari 2014, 08:13

PSV-trainer Phillip Cocu staat niet te springen om Mathias Jörgensen deze transferperiode te verkopen. De 23-jarige verdediger heeft laten weten zijn loopbaan graag voort te zetten bij zijn oud-werkgever FC Kopenhagen. In Eindhoven kan hij nauwelijks rekenen op speeltijd.

"Wat mij betreft, gaat er niemand meer weg en houden we de groep bij elkaar. Waar zou je nu nog zo gauw een verdediger vandaan moeten halen?", vraagt Cocu zich af in De Telegraaf. Technisch manager Marcel Brands sluit zich aan bij de mening van de coach: "In principe willen we hier niet aan meewerken. We kunnen Jörgensen nog hard nodig hebben. Rekik en Bruma staan op scherp en er kunnen ook blessures komen. De interesse van FC Kopenhagen is ook niet zodanig, dat ik denk dat het tot een transfer gaat komen. Komende zomer is de situatie wellicht anders."

De Deense club heeft naar verluidt een bod uitgebracht van circa een half miljoen euro, maar PSV wil minstens het dubbele ontvangen. De Brabanders namen Jörgensen medio 2012 transfervrij over van FC Kopenhagen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen