ManUnited-doelwit Baines verlengt bij Everton

27 januari 2014, 11:03

Leighton Baines heeft aan alle transfergeruchten een einde gemaakt door bij te tekenen bij Everton. De linksback stond nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, maar hij heeft nu zijn krabbel gezet onder een meerjarig op Goodison Park.

Baines ligt door de nieuwe overeenkomst voor vier seizoenen vast bij de club uit Liverpool. "Het zou een understatement zijn als we zeggen dat we blij zijn dat Leighton de komende jaren bij onze club gaat doorbrengen", zegt Everton-trainer Robert Martinez op de clubsite. "Het is een ontzettende boost voor ons en voor de toekomst van onze club. Hij is net 29 jaar geworden en hij is belangrijk met zijn volwassenheid en voetbalinzicht. Hij heeft een aanstekelijke en positieve invloed op de selectie. Ik weet dat elke fan blij is met dit nieuws", aldus Martinez, die met zijn ploeg momenteel zesde staat.

Baines speelt al sinds de zomer van 2007 voor Everton, dat hem toen voor 7,5 miljoen overnam van Wigan Athletic. De linksback is Engels international en heeft 215 competitiewedstrijden voor The Toffees achter zijn naam staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen