Bale krijgt rust: "Maar geen blessure aan geslachtsdeel"

27 januari 2014, 14:58

Gareth Bale ontbreekt in de selectie van Real Madrid voor het bekerduel met Espanyol van dinsdag. De Welshman kreeg zaterdag een vervelende trap in zijn edele delen te verwerken. Daar is het inmiddels weer goed mee, maar ander fysiek ongemak zit Bale nu dwars.

Dat zei Real-trainer Carlo Ancelotti vandaag (maandag) op de persconferentie in aanloop naar het bekerduel. "Hij heeft geen blessure opgelopen aan zijn geslachtsdeel, maar zijn linkerbeen is nog niet helemaal in orde. We willen geen risico met hem lopen in aanloop naar het duel van zondag." De Spaanse topclub speelt over zes dagen in de competitie een uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao.

"Hij wilde meedoen aan de training, maar het ging niet van harte. Daarom geef ik hem rust tegen Espanyol", aldus Ancelotti. Bale deed zaterdag een helft mee in de bekerwedstrijd tegen Granada, maar moest zich in de rust laten vervangen. Real speelt dinsdagavond de bekerreturn tegen Espanyol. Het eerste kwartfinaleduel eindigde in een 1-0 overwinning voor de Madrilenen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen