AZ hoopt op snelle komst Hupperts, Gorter niet naar ADO

27 januari 2014, 19:46

AZ hoopt zich deze week nog te verzekeren van de komst van Roda JC Kerkrade-aanvaller Guus Hupperts. De Alkmaarders willen hiermee inspelen op het aanstaande vertrek van Johann Berg Gudmundsson en het eventuele vertrek van Roy Beerens. Dit meldt Voetbal International maandagavond.

Gudmundsson maakte, tegelijk met de reeds vertrokken Maarten Martens, bekend dat hij zijn verblijf in Alkmaar niet zou verlengen. Daarnaast zou Beerens, die een contract met een looptijd tot 2015 heeft, open staan voor een transfer. Hupperts zou het vertrek van bovenstaand tweetal dus moeten opvullen. Naast AZ, waarvan afgelopen week gezegd werd dat het al een eerste bod op de aanvaller zou hebben gedaan, zouden Ajax en Anderlecht geïnteresseerd zijn in de 21-jarige Hupperts.

AZ versterkte zich deze winter al met linksachter Simon Poulsen. De komst van de Deens international houdt in dat Ridgeciano Haps en Donny Gorter verhuurd mogen worden. ADO Den Haag hengelde naar de diensten van de 25-jarige Gorter, maar kreeg nul op het rekest van de linksachter, die voor zijn kansen in Alkmaar wil gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen