Guidetti eist speeltijd: "Anders hebben we een probleem"

28 januari 2014, 10:15

John Guidetti werd deze maand verhuurd door Manchester City aan Stoke City met als doel meer speeltijd op het hoogste niveau te krijgen. De Zweedse spits kwam echter nog maar tien minuten in actie en dat zint hem totaal niet.

In het Premier League-duel met Crystal Palace maakte de ex-Feyenoorder tien minuten voor tijd zijn debuut, maar tegen Chelsea bleef Guidetti negentig minuten op de bank. De 21-jarige aanvaller zegt dat trainer Mark Hughes 'een probleem heeft' als hij hem woensdag tegen Sunderland geen speeltijd gunt. "We hebben twee wedstrijden gespeeld en niet gescoord", zegt Guidetti in de Zweedse krant Expressen. "Wat is het ergste dat er kan gebeuren als hij mij opstelt? Dat ik niet scoor? We moeten zien hoe het de volgende wedstrijd gaat, maar anders heeft hij een probleem."

Guidetti is pas twee weken bij zijn nieuwe club en kreeg veel positieve reacties na zijn invalbeurt tegen Palace. "Dat voelde goed. Ik kreeg minuten en iedereen vond dat ik het prima deed. Dan verwacht je dat je een kans krijgt. Als we nou veel doelpunten zouden maken, dan kon ik het nog een beetje begrijpen", aldus de 21-jarige spits.

Afgelopen week had Guidetti last van maagklachten en moest daardoor een training laten schieten. "Maar ik ging wel mee naar Stamford Bridge en voelde me prima. Het was een bekerwedstrijd, dan maakt het toch niet veel uit of we nog een tegengoal zouden krijgen? Natuurlijk ben ik nu boos, ik snap het echt niet. Ik weet wel dat de trainer dacht: hij heeft niet getraind, dus doen we voorzichting. Dat kan ik wel een beetje begrijpen", besluit de Zweed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen