Rodgers blijft hopen op topaankoop in januari

29 januari 2014, 10:45

Liverpool was deze transferperiode dicht bij het aantrekken van Mohamed Salah, maar zag de vleugelspeler naar Chelsea vertrekken. Het einde van de transferperiode nadert, maar Liverpool-trainer Brendan Rodgers sluit de komst van een topaankoop niet uit.

"We werken er met zijn allen aan en hopelijk kunnen we een major signing presenteren", zei de coach dinsdagavond na afloop van de overwinning op Everton (4-0) tegen de BBC. "De mensen achter de schermen werken heel, heel hard en je kunt niet altijd de spelers halen die je graag wilt. Als we iemand kunnen halen voor het sluiten van de markt, is dat een impuls voor de rest van het seizoen", aldus de coach, die zeer tevreden was met de overwinning op stadgenoot Everton.

"Het is een geweldige overwinning op onze rivalen uit de stad", stelt Rodgers. "Everton heeft dit seizoen, voordat ze hier naartoe kwamen, maar elf tegendoelpunten gekregen in uitwedstrijden. Wij maakten er vier en hadden er nog meer kunnen maken." Daniel Sturridge faalde in het duel vanaf de strafschopstip. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen