Spurs-coach: "Man City beste team van de planeet"

30 januari 2014, 08:22

Voor de tweede keer in ruim twee maanden werd Tottenham Hotspur woensdag door de gehaktmolen gehaald door Manchester City. Na de 6-0 zege in Manchester, eind november, werd het op White Hart Lane nu 1-5 voor de ploeg van coach Manuel Pellegrini. Tim Sherwood, de manager van Tottenham Hotspur, kon na afloop van de wedstrijd niets anders doen dan de loftrompet steken over de tegenstander.

"Manchester City is op dit moment het beste team van deze planeet en in ieder geval van de Premier League", zegt Sherwood tegenover de BBC. "We hebben vandaag tegen de nieuwe kampioen gespeeld."

Breekpunt in de wedstrijd was een rode kaart voor Danny Rose. Hij werd vlak na rust, bij een stand van 0-1 voor City, van het veld gestuurd. Daarna was er geen houden meer aan, erkent Sherwood. "Met elf tegen elf hadden we het al moeilijk. Toen we met een mannetje minder kwamen, maakte City er een spektakel van."

Door de zege op Tottenham is City de nieuwe koploper van de Premier League. De ploeg won zijn laatste acht competitieduels en is ongeslagen sinds 10 november, toen Sunderland met 1-0 te sterk was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen