Boschker neemt afscheid: "Twente hoort bij mij"

2 februari 2014, 23:47

Zondag, na afloop van de wedstrijd tegen sc Cambuur (3-1 winst), werd bekend dat Sander Boschker na het einde van het seizoen een punt zet achter zijn voetbalcarrière. De doelman van FC Twente speelde 691 wedstrijden in zijn loopbaan, maar vindt het op 43-jarige leeftijd genoeg geweest. Boschker, die wel actief zal blijven voor de club uit Enschede, hoopt op een mooi afscheid.

"Natuurlijk ben ik al een tijdje bezig geweest met mijn afscheid", stelt de goalie op de officiële website van de Tukkers. "Nu is het punt bereikt dat het tijd is om te stoppen. Toen ik weer een blessure kreeg aan mijn kuit ben ik toch gaan nadenken. Ik was teleurgesteld, maar niet zo erg. Dan is het duidelijk dat het een keer klaar is. Ik ben blij dat ik bepaalde dingen heb mogen meemaken. De bekers, het kampioenschap, het WK. Daar krijg ik heel warme gevoelens bij", aldus Boschker.

De doelman sprak reeds met de club over een afscheidsduel. "Dat vind ik een geweldig idee. Ik hoop dat alle jongens waarvan ik wil dat ze komen daadwerkelijk kunnen komen en dat iedereen kan genieten van de sterren die ooit bij FC Twente gevoetbald hebben. Dat zou ik fantastisch vinden. Ik hoop het kampioenselftal bij elkaar te krijgen en de rest met wie heb gespeeld bij FC Twente. Het is zeker dat mijn toekomst bij FC Twente ligt. FC Twente hoort bij mij. Dat zal nooit voorbijgaan. Ik draag het Twentse Ros op mijn hart", zegt de doelman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen