Fernandinho: "Champions League en titel winnen"

3 februari 2014, 13:56

Manchester City kan vanavond bij een overwinning op Chelsea de koppositie terugpakken van Arsenal, een kans die Fernandinho graag wil pakken. De middenvelder is een belangrijk onderdeel van de succesploeg van Manuel Pellegrini, die goede kansen heeft op de landstitel en ook nog in de Champions League actief is.

"Het is te vroeg om te praten over het winnen van de landstitel", stelt Fernandinho op de clubsite. "Er zijn nog veel wedstrijden te spelen, maar natuurlijk is het ons doel om de Premier League en de Champions League te winnen. We zullen het stap voor stap moeten doen." Manchester City ging eerder dit seizoen onderuit op bezoek bij Chelsea en heeft vanavond de kans zich te revancheren. "Tegen grote ploegen moet je geduldig zijn en ook altijd oppassen. Eén fout kan fataal zijn", doelt de Braziliaan op de fout die Joe Hart maakte op Stamford Bridge en daarmee de nederlaag van zijn team inluidde.

"Ik denk dat we in Londen goed speelden, maar op het allerlaatst ging het mis. We krijgen nu nieuwe kansen en alles zal anders zijn. We bereiden ons goed voor op deze wedstrijd. Het is een lastige wedstrijd tegen een goed team, maar we spelen thuis en dat geeft ons meer kansen op de overwinning", denkt Fernandinho, die weet dat de opponent zich moeilijk gewonnen zal geven. "Natuurlijk hebben ze een goede manager en een sterk team met goede spelers."

Manchester City kende in de doordeweekse speelronde een goede generale repetitie door met 1-5 te winnen bij Tottenham Hotspur. Chelsea beleefde een minder succesvolle wedstrijd. De mannen van José Mourinho kwamen in eigen huis niet verder dan 0-0 tegen West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen