Dzeko op plek van Aguero; Chelsea met Eto'o

3 februari 2014, 20:44

Maandag staat in de Premier League de absolute kraker tussen Manchester City en Chelsea op het programma. Het betekent een ontmoeting tussen de ploeg met de meeste doelpunten (City) en de minst gepasseerde ploeg (Chelsea). De Blues moeten winnen om bovenin mee te blijven doen, terwijl de Citizens bij een zege de koppositie weer overnemen van Arsenal.

Bij de thuisploeg ontbreekt Sergio Aguero. De Argentijn, dit seizoen één van de uitblinkers in de Premier League, is geblesseerd en wordt vervangen door Edin Dzeko. Ook middenvelder Fernandinho is er niet bij. Trainer Manuel Pellegrini zet Martin Demichelis daarom op het middenveld neer.

Trainer José Mourinho van Chelsea gunt Samuel Eto'o een basisplaats in het Etihad Stadium. De Kameroener was twee weken geleden tegen Manchester United nog de grote man met een hattrick en moet maandag opnieuw voor de doelpunten zorgen. Het middenveld van Chelsea wordt gevormd door Ramires, David Luiz en aanwinst Matic. Oscar en aanwinst Salah zitten op de bank in Manchester.

De opstellingen

City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov; Demichelis, Silva, Toure, Navas, Dzeko en Negredo

Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Ramires, Luiz, Matic, Hazard, Willian en Eto'o

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen