Meulensteen: "We hebben dieptepunt bereikt"

5 februari 2014, 08:14

René Meulensteen moet nadrukkelijk vrezen voor zijn baan bij Fulham. Na een reeks slechte prestaties in de Premier League, waardoor de club afgezakt is naar de laatste plaats, werd de formatie van de Nederlandse coach dinsdag uit de FA Cup geknikkerd door derdeklasser Sheffield United: 0-1.

Meulensteen reageerde na afloop van het duel nuchter op de nederlaag. "Als je naar deze wedstrijd kijkt, kan je zeggen dat we het dieptepunt bereikt hebben", citeert het Engelse ITV4 de geplaagde coach. "Dat gezegd hebbende, kan het dus niet slechter worden. Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan."

Opvallend genoeg was het al de tweede keer dat Fulham er niet in slaagde om derdeklasser Sheffield United te verslaan. Omdat de eerste wedstrijd in Sheffield in 1-1 eindigde, moest er een replay gespeeld worden. Daarin had Fulham dinsdag het thuisvoordeel, maar erg veel waard bleek dat niet te zijn. "Als zoiets gebeurt, moet je de eenheid bewaren", stelt Meulensteen. "We moeten de schuld bij onszelf zoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen