Hoesen en Maduro trefzeker in ruime zege PAOK

5 februari 2014, 20:37

Danny Hoesen heeft zijn debuut voor het Griekse PAOK Saloniki opgeluisterd met een treffer. De huurling van Ajax maakte de 4-0 in de met 5-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen OFI Kreta. Hedwiges Maduro was verantwoordelijk voor het laatste doelpunt.

Er was gedurende de gehele wedstrijd geen vuiltje aan de lucht voor de equipe van coach Huub Stevens. Na vijf minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong tegen OFI Kreta, in de wedstrijd die gekenmerkt werd door het debuut van Hoesen. De aanvaller maakte deze winter op huurbasis de overstap van Ajax naar PAOK en kende een uitstekende entree in Stadio Toumbas, de thuishaven van de club uit Thessaloniki.

Hoesen mocht niet aan de aftrap verschijnen, maar viel een kwartier voor het einde in, bij een 3-0 tussenstand. De huurling had slechts vijf minuten nodig om zijn eerste doelpunt te maken in dienst van PAOK. Even later zorgde zijn landgenoot Maduro voor het slotakkoord, door de 5-0 te maken.

PAOK staat tweede in Griekenland, met 51 punten uit 23 duels. De afstand met koploper Olympiakos lijkt onoverbrugbaar, aangezien deze maar liefst veertien punten bedraagt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen