Gibbs: "Genieten bij Arsenal van koppositie"

6 februari 2014, 16:09

Kieran Gibbs speelt al sinds 2008 in het eerste van Arsenal, maar heeft nog nooit een prijs gewonnen met The Gunners. Nu Arsenal bovenaan staat in de Premier League, begint ook hij te dromen van een mogelijke landstitel.

"Het is februari en we staan bovenaan, dan is het normaal dat je het vertrouwen hebt dat je de competitie kan winnen", zegt de linksback tegen The Independent. "We hebben een groot deel van de competitie aan kop gestaan en daar genieten we erg van. We kijken niet naar wie de grootste kans krijgt toegedicht om de titel te pakken, Arsenal wil de Premier League gewoon winnen."

De ploeg van Arsene Wenger heeft belangrijke en drukke maanden voor de boeg. Komende zaterdag staat er al een cruciaal duel op het programma, uit bij Liverpool. "Ik denk dat we een groot statement maken als we daar winnen, dat deden we ook in de thuiswedstrijd (2-0 winst). Het zal een test voor ons zijn."

"Het komt niet vaak voor dat je Liverpool, Manchester United, nogmaals Liverpool (beker) en Bayern München treft in minder dan twee weken. Het is geweldig om tegen de beste ploegen van de wereld te spelen. Iedereen geniet ervan om grote wedstrijden te spelen en we wil laten zien wat we kunnen", aldus de 24-jarige verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen