Invallers helpen PEC Zwolle in slotfase langs tiental Utrecht

Ger
6 februari 2014, 20:48   Bijgewerkt: 6 februari 2014, 21:00

PEC Zwolle heeft donderdagavond een knappe overwinning geboekt op FC Utrecht. Lange tijd had de thuisploeg de controle over het duel, maar na een rode kaart van Adam Sarota kantelde de wedstrijd. PEC Zwolle trok in de slotfase het initiatief naar zich toe en sleepte een 1-2 zege uit het vuur door doelpunten van twee invallers. 

In een halfleeg stadion begonnen beide ploegen slordig aan de wedstrijd. Zowel FC Utrecht als PEC Zwolle leed veelvuldig balverlies en wist weinig mogelijkheden te creëren. Dat spelbeeld bleef zich gedurende de hele wedstrijd afspelen. Door de natte omstandigheden slaagden de eredivisieclubs er niet in om het aanwezig publiek te vermaken. De eerste grote kans kwam op naam van Jens Toornstra. De aanvoerder van Utrecht worstelde zich door de defensie van Zwolle, maar vergat zijn solo om te zetten in een doelpunt.

FC Utrecht leek ogenschijnlijk scherp uit de kleedkamer te komen met een schot op de lat van Steve de Ridder. Het was geen voorbode voor het restant van de wedstrijd. Een belangrijk moment speelde zich vervolgens af rond de zestigste minuut. Na een harde tackle van Adam Sarota op Guyon Fernandez moest de speler van FC Utrecht met een rode kaart van het veld. De Domstedelingen namen direct daarna een verdedigende houding aan op het veld waar steeds meer plassen op zichtbaar werden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen