Twee wijzigingen bij ADO, basisdebuut Traoré

7 februari 2014, 19:54

Interim-coach Henk Fräser heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd bij ADO Den Haag. Ten opzichte van de nederlaag tegen Heracles Almelo (dinsdag, 0-3), die trainer Maurice Steijn zijn baan kostte, zijn Vito Wormgoor en Danny Bakker vanavond (20.00 uur) nieuw in de basis bij de Residentieclub voor het uitduel met Vitesse.

Doordat verdediger Vormgoor een basisplaats heeft, schuift Dion Malone op naar het middenveld. Dit gaat ten koste van Ricky van Haaren. Ook Michiel Kramer is zijn basisplaats kwijt. De aanvaller wordt vervangen door Roland Alberg, die tegen Heracles nog op het middenveld actief was. Bakker vult het vrijgekomen plekje in de middenlinie bij ADO op. Kramer en Van Haaren beginnen op de bank in Arnhem.

Thuisclub Vitesse verloor dinsdag met 0-2 van AZ. Ook bij de Gelderse equipe zijn er twee wijzigingen in de basiself. Frank van der Struijk verschijnt aan de aftrap omdat Kelvin Leerdam geschorst is. In de spits laat coach Peter Bosz Bertrand Traoré debuteren in de basis. Dit gaat ten koste van Mike Havenaar. Traoré, in de winterstop gehuurd van Chelsea, viel al wel drie keer in.

Opstellingen

Vitesse: Velthuizen; Van der Struijk, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt, Vejinovic, Pröpper, Atsu, Ibarra, Traoré, Piazon

ADO Den Haag: Coutinho; Zuiverloon, Wormgoor, Beugelsdijk, Meijers; Holla, Malone, Bakker; Schet, Van Duinen, Alberg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen