Zwolle-aanwinst Sainsbury breekt knieschijf

7 februari 2014, 23:23

Trent Sainsbury, deze winter overgenomen van Central Coast Mariners, heeft een vervelend debuut achter de rug bij PEC Zwolle. Weliswaar won de 22-jarige Australische verdediger met zijn ploeg met 1-2 bij FC Utrecht, maar aan het duel hield hij een gebroken knieschijf over.

Sainsbury viel met zijn knie op een uitstekende sproeikop en dat is de oorzaak van de kwetsuur. Sport-Promotion, dat zijn zaken behartigt, verwacht dat de mandekker ongeveer vier weken uit de roulatie zal zijn.

Sainsbury is er zondag dus niet bij in de thuiswedstrijd tegen koploper Ajax. De Blauwvingers moeten het dan eveneens stellen zonder Darryl Lachman, Maikel van der Werff, Kamohelo Mokotjo en Leroy Labylle. Daarnaast zijn Thanasis Karagounis en Ryan Thomas vraagtekens voor coach Ron Jans. De oefenmeester heeft dus een behoorlijke puzzel te leggen en wilde daarom niets kwijt over zijn opstelling en tactiek. "Op de instelling heb ik de laatste weken niets aan te merken, we knokken er hard voor. Maar ons positiespel moet wel verbeterd worden. Ajax is favoriet, maar zij spelen de laatste weken ook moeizaam", aldus Jans in De Stentor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen