Krachteloos AZ gaat ten onder in Deventer

8 februari 2014, 22:19   Bijgewerkt: 8 februari 2014, 22:40

Go Ahead Eagles heeft vanavond een verrassende 2-1 zege geboekt op AZ.  De ploeg uit Deventer gaf weinig weg en controleerde de wedstrijd. Doke Schmidt zette de thuisploeg op voorsprong met een geweldige knal vanaf dertig meter. Treffers van Antonia en Roy Beerens zorgden voor de 2-1 eindstand.

Trainer Dick Advocaat rekende vooraf op een moeilijke avond in een "geweldige sfeervol stadion". Advocaat kreeg gelijk. Niet alleen hing er een uitstekende sfeer in Deventer, AZ had het ook erg lastig in de Adelaarshorst. De thuisploeg speelde fel en gunde AZ maar bar weinig ruimte.

Ook in de tweede helft miste AZ creativiteit en stootkracht. De geblesseerde Aron Jóhannsson werd vervangen door Denni Avdi?. De topscorer werd nodig gemist, terwijl het zo geprezen middenveld met Ortiz en Gudelj weinig indruk wist te maken.

Go Ahead Eagles kreeg in de slotfase de nodige ruimte en maakte daarvan gretig gebruik. De rappe invaller Antonia kreeg alle ruimte en mocht alleen op de keeper af. Hij omspeelde Esteban en zette beheerst de 2-0 op het scorebord. Roy Beerens scoorde nog via een van richting veranderd schot, waarna echter direct het eindsignaal klonk. Eindstand in Deventer 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen