Porto voorlopig tweede na ruime zege op hekkensluiter

9 februari 2014, 21:47

FC Porto heeft de tweede plaats in de Primeira Liga voorlopig overgenomen van Sporting Lissabon. In het eigen Estádio do Dragão won de ploeg van coach Paulo Fonseca overtuigend met 3-0 van Paços de Ferreira, dat zeer teleurstellend de rode lantaarndrager is in Portugal.

In eigen huis was Porto superieur aan de bezoekers uit Paços de Ferreira. Het overwicht kreeg op slag van rust vorm, toen Ricardo Quaresma de thuisploeg vanaf elf meter op voorsprong wist te schieten. De Portugees keerde onlangs terug op het oude nest, na diverse buitenlandse avonturen. In de tweede helft liet de bevrijdende treffer lang op zich wachten, maar Jackson Martínez, de topscorer van de Primeira Liga, en Ricardo zorgden voor een comfortabele 3-0 zege.

Eerder op zondagavond werd de topper tussen koploper Benfica en Sporting afgelast, vanwege problemen met het dak van het Estádio da Luz. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze clash alsnog snel zal plaatsvinden. Benfica staat één punt voor op Porto, Sporting heeft daarentegen één punt minder dan de ploeg uit de havenstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen