Moyes na remise: "Je krijgt niet altijd wat je verdient"

9 februari 2014, 22:09

De gifbeker is nog altijd niet leeg voor Manchester United. Mede door een goal van Robin van Persie knokte de landskampioen zich zondag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Fulham weliswaar van een 0-1 achterstand naar een 2-1 voorsprong, maar in blessuretijd werd de eindscore op 2-2 bepaald.

"We hadden deze wedstrijd moeten winnen, maar we konden het niet beslissen en dat heeft ons opgebroken", zei manager David Moyes na afloop bij SkySports. Manchester United had het betere van het spel, maar wist desondanks niet af te rekenen met de equipe van René Meulensteen. "Volgens mij hoefden we verdedigend maar drie of vier keer in actie te komen, desondanks kan dit gebeuren."

"We hebben alles gedaan voor de drie punten. We hebben het op diverse manieren geprobeerd, maar in de afronding waren we niet goed genoeg", vervolgde Moyes. "We verdienden te winnen, maar je krijgt niet altijd wat je verdient. Of we nog steeds de Champions League kunnen bereiken? We gaan ons best doen."

Manchester United heeft momenteel al negen punten achterstand op nummer vier Liverpool. De top-vier van de Engelse Premier League plaatst zich voor de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen