Wouters: "Na een slechte reeks kan er onrust komen"

9 februari 2014, 22:25

Het gaat FC Utrecht de laatste tijd bepaald niet voor de wind. Een punt tegen Ajax (1-1) bracht nog een lach op het gezicht van menig Utrecht-supporter teweeg, maar de nederlagen tegen Go Ahead Eagles (2-1), Feyenoord (2-5), NEC (1-0, beker), Roda JC Kerkrade (1-0), PEC Zwolle (1-2) en RKC Waalwijk (5-2) lijken voor onrust te zorgen in de Domstad.

"Als trainer weet je dat er na een slechte reeks onrust kan komen", stelde Utrecht-coach Jan Wouters volgens de NOS na de ruime nederlaag bij RKC. "Maar vooralsnog merk ik daar niets van. Ik houd me vast aan de goede dingen die ik zie in de wedstrijden en op de trainingen", zegt Wouters, die zijn ploeg maar liefst 21 doelpunten zag incasseren in de laatste zeven competitiewedstrijden.

"We zitten in een fase waarin niet alles meezit", vervolgt Wouters. "We hebben de hele wedstrijd controle, creëren kansen, maar scoren niet. Deze 5-2 is natuurlijk een verkeerde uitslag als je had moeten winnen", concludeert de Utrecht-coach na de zeperd in Waalwijk.

Aanvoerder Jens Toornstra was de schlemiel bij Utrecht, aangezien hij een strafschop miste bij een 3-2 achterstand en een fout van hem vervolgens de 4-2 inleidde: "Ik ben een speler die normaal gesproken positief beslissend is, maar vandaag was niet mijn wedstrijd", sprak de captain van Utrecht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen