PSV laat Matavz definitief naar Rubin Kazan gaan

11 februari 2014, 15:43

Alleen een medische keuring staat een overstap van Tim Matavz naar Rubin Kazan nog in de weg. PSV meldt dat het met de Russische club overeenstemming bereikt heeft over de transfer van de Sloveense spits. De club uit Eindhoven stelt dat het Matavz liever behouden had, maar dat het 'zorgvuldig de sportieve en financiële consequenties van een mogelijke transfer afgewogen heeft'.

In een verklaring op de eigen website laat PSV weten dat zowel 'de hoogte van de transfersom alsmede de toekomstplannen van PSV met betrekking tot Tim Matavz' de club hebben doen besluiten om het bod van Rubin te accepteren. "Daarnaast gaf ook Tim zelf aan deze transfer heel graag te willen", aldus technisch manager Marcel Brands. "Ondanks het feit dat Phillip de aanvaller pas liever in de zomer had zien vertrekken, is hij er van overtuigd en heeft hij het volste vertrouwen dat PSV met Luciano Narsingh, Bryan Ruiz, Jürgen Locadia, Memphis Depay, Florian Jozefzoon en Zakaria Bakkali voldoende aanvallers overhoudt om dit op te vangen."

Naar verluidt betaalt Rubin Kazan acht miljoen euro voor Matavz, die in augustus 2011 door PSV overgenomen werd van FC Groningen. De Groningers plukten de spits in 2007 weg bij het Sloveense ND Gorica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen