Gretige El Shaarawy gelukkig met Balotelli en Seedorf

12 februari 2014, 11:39

Stephan El Shaarawy kende een uitstekend vorig seizoen, maar kan deze prestaties dit seizoen nog geen passend gevolg geven, aangezien diverse blessures de vleugelspeler van AC Milan flink parten spelen. De Italiaans international, die over vier tot zes weken zal terugkeren van een voetblessure, is zeer gretig en wordt naar eigen zeggen altijd gesteund door teamgenoot Mario Balotelli.

"Ik ben niet verdwenen. Ik heb al een tijdje niet meer in de spotlights gestaan, maar ik ben alleen geblesseerd. Wacht op mij, ik heb een groot verlangen om weer een hoofdrolspeler te worden", aldus El Shaarawy tegen de Corriere della Sera: "De afgelopen maanden waren zwaar. Ik ben er lang uit geweest, maar als het goed is kan ik snel starten met revalideren, wat vier tot zes weken in beslag zal nemen."

De flankenflitser voelde zich niet altijd even gelukkig, maar kon altijd rekenen op de steun van Balotelli, zo geeft hij aan tegenover de Corriere dello Sport: "Iedereen heeft me gesteund, maar in het bijzonder is Balotelli heel belangrijk geweest voor mij. Altijd als ik met mijn voet ingepakt zat, kwam hij even langs om te vragen hoe het ging. Hij staat altijd voor me klaar", aldus El Shaarawy, die blij is dat Clarence Seedorf aan het roer staat bij Milan: "Ik had een geweldige relatie met hem toen hij hier speelde. Hij heeft belangrijke kwaliteiten en ik ben blij dat hij terug is."

El Shaarawy scoorde vorig seizoen zestien keer voor Milan, maar kwam dit seizoen nog maar vier maal in actie voor de club uit de modestad.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen