Arsenal en ManUtd stellen teleur; zege Spurs

12 februari 2014, 22:42   Bijgewerkt: 12 februari 2014, 23:23

De Engelse kraker tussen Arsenal en Manchester United heeft woensdag geen winnaar opgeleverd. In een slechte wedstrijd werd door beide ploegen niet gescoord: 0-0.

Robin van Persie wist in Londen voor het eerst niet te scoren tegen zijn oude ploeg. De Nederlander werd maar weinig gevonden door zijn ploeggenoten en kwam niet verder dan een kopbal op de lat. Ook Arsenal kon maar weinig klaarspelen. Aanvaller Olivier Giroud was nog het dichtst bij een doelpunt.

Tottenham Hotspur heeft woensdag een eenvoudige zege geboekt op bezoek bij Newcastle United. In Newcastle wonnen de Spurs onder leiding van Emmanuel Adebayor met 4-0.

De Togolees, die onder manager Tim Sherwood terugkeerde in de spits bij de Spurs, maakte zowel de openingstreffer als de 3-0 tegen het Newcastle van basisspeler Luuk de Jong. De Togolees staat daardoor na tien optredens onder Sherwood alweer op acht doelpunten en was in die periode ook nog eens goed voor twee assists. De andere doelpunten werden gemaakt door de Braziliaan Paulinho en invaller Nacer Chadli.

Jan Vertonghen mocht bij Tottenham de aanvoerdersband dragen, terwijl die andere oud-Ajacied, Christian Eriksen, negentig minuten op de bank bleef. De Jong werd door Newcastle-coach Alan Pardew na iets meer dan uur gewisseld, terwijl Vurnon Anita de hele wedstrijd speelde. Doelman Tim Krul verdedigde zoals gewoonlijk het doel bij de Magpies en mocht zich met name de openingstreffer aanrekenen. De Nederlander kon een schot van Nabil Bentaleb niet voldoende wegwerken, waarop Adebayor doel trof.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen