Transfer Matavz op losse schroeven: "Heel sneu"

13 februari 2014, 08:19

Tim Matavz zit momenteel balend in de wachtkamer. Alleen een medische keuring leek de transfer van de spits van PSV naar Rubin Kazan in de weg te kunnen staan en juist deze medische tests wist de Sloveen niet met succes te doorstaan. Beide partijen zijn nog zoekende naar een oplossing, maar Matavz lijkt er bekaaid vanaf te komen.

"Er is een kans dat het helemaal niet meer door gaat. Dat zou vooral voor Tim heel sneu zijn. Hij moet dan weer terug naar PSV en dat is altijd lastig qua motivatie", stelt Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Matavz, in De Telegraaf. Zaakwaarnemer en cliënt hopen dat overleg tussen beide partijen alsnog zal resulteren in een transfer. "Er is nog tijd om tot een oplossing te komen. De transfertermijn is nog een tijdje open in Rusland", zegt Van Ginkel.

Matavz zou onderworpen kunnen worden aan een herkeuring, maar Rubin Kazan lijkt zich nog wel kritisch te willen buigen over de transfervoorwaarden. PSV en Rubin Kazan bereikten reeds een akkoord over een transferbedrag van 7,8 miljoen euro. Er is voorgesteld om dit bedrag te laten slinken, wat gecompenseerd zou moeten worden met prestatiebeloningen. Hiermee zouden de Russen minder risico nemen, in verband met de knie van Matavz, die volgens specialisten gewoon in orde zou zijn.

Matavz werd begin november geopereerd, nadat hij een blessure aan zijn knie had opgelopen. Eind januari maakte de aanvaller zijn rentree bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen