Rodgers looft Gerrard en respecteert Meulensteen

13 februari 2014, 09:29

Liverpool is de grote winnaar van het midweekse voetbalprogramma in Engeland. De ploeg van trainer Brendan Rodgers boekte een zwaarbevochten zege bij Fulham (2-3). Door het puntenverlies van Chelsea en Arsenal en de afgelaste wedstrijd van andere ploegen, kunnen The Reds weer omhoog kijken.

Middenvelder Steven Gerrard was met een prachtige assist en een benutte strafschop in de laatste minuut belangrijk voor zijn ploeg. "Voor mij is Steven weergaloos", looft Rodgers zijn aanvoerder op de clubsite. "Hij was geweldig tegen Arsenal. Zijn pass tegen Fulham bij de eerste goal, zijn diepgang, het komt allemaal samen. Zijn professionaliteit is ook in deze fase van zijn loopbaan nog altijd aanwezig."

De oefenmeester was ook zeer te spreken over de rest van zijn ploeg. "Het was een erg belangrijke overwinning na de wedstrijd tegen Arsenal, die geweldig was. We hebben verschillende kwaliteiten getoond tegen Fulham. Eén daarvan was karakter. Het was een prachtige demonstraties van de saamhorigheid in de selectie. Dat stemt me zeer tevreden."

"Ik kan alleen de credits aan de spelers geven, omdat we heel diep moesten om deze prestatie neer te zetten. Het laat zien dat er veel karakter in de ploeg zit", aldus de coach, die lovend is over Fulham-trainer René Meulensteen. "Ik heb veel respect voor hem. Hij is een goed persoon, die een heel lastige taak heeft. Zijn team heeft het goed gedaan, net als op Old Trafford."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen