Linssen keert tegen PSV terug in basis Heracles

13 februari 2014, 14:22

Heracles Almelo treedt in de uitwedstrijd tegen PSV van aankomende vrijdag (20.00 uur) aan met Bryan Linssen. De vleugelaanvaller is hersteld van een hamstringblessure, waardoor hij de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (1-1) aan zich voorbij moest laten gaan.

Zodoende kan PSV haar borst nat maken. Linssen was in zijn zeven meest recente optredens namelijk zeven keer trefzeker. Tegenover de inzetbaarheid van de oud-VVV'er staat de absentie van Dario Vujicevic (geblesseerd) en Matthew Amoah (ziek). Aleksei Kangaskolkka kwam maandag in actie bij Jong Heracles, maar zal nog niet bij de wedstrijdselectie zitten.

Hoewel PSV tot dusver slechts zes punten meer verzameld heeft dan Heracles, is coach Jan de Jonge zich ervan bewust dat het op papier een zeer lastige klus is om met een resultaat aan de haal te gaan in Eindhoven: "Als je in Eindhoven tegen PSV gaat spelen, dan is de entourage heel bepalend. Ze hebben thuis dit seizoen veel punten gepakt. FC Twente heeft daar vorige week nog een heel moeilijke wedstrijd gespeeld", zegt De Jonge tegen RTV Oost.

"Ik verwacht dat PSV erop wil knallen en agressief naar voren wil voetballen, om de lijn van de afgelopen week door te trekken", vervolgt de oefenmeester van de Almeloërs. "Het zal voor ons dus een heel lastige wedstrijd worden, maar we moeten er zien uit te komen op het juiste moment. Als we allemaal een zeven kunnen halen en doen wat we hebben afgesproken, dan hebben we best een kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen