Jacobs: "Valenciennes is mijn laatste club"

14 februari 2014, 09:42

Ariël Jacobs is bezig aan het laatste avontuur uit zijn trainersloopbaan. De 60-jarige Belg trad in oktober in dienst bij het Franse Valenciennes, dat hij in korte tijd uit de degradatiezone gekregen heeft. Hij heeft het zo goed naar zijn zin bij Valenciennes, dat hij nergens anders meer wil werken.

"Wat er ook gebeurd, Valenciennes wordt mijn laatste club", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Niet omdat ik het stilaan allemaal wel heb gezien. Maar op een bepaalde leeftijd, en alleen daarom, ga ik mezelf liever niet meer overal verkopen om aan de bak te komen. Ik wil gewoon het moment dat ik stop zelf bepalen."

Jacobs maakt in Frankrijk dingen mee die nergens anders kunnen. Met name de discipline is soms ver te zoeken, heeft hj gemerkt. Bij ons eerste thuiswedstrijd kwamen meteen vijf spelers te laat. Dat had ik nooit eerder meegemaakt. Daarna kwam ik in het hotel een kapper tegen die enkele uren voor de wedstrijd het haar van enkele spelers kwam bijknippen. Zo dachten ze dus over een wedstrijdvoorbereiding."

In het verleden was Jacobs onder meer jarenlang trainer van Anderlecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen