Chadli wees Swansea af: "Wil bij Tottenham spelen"

14 februari 2014, 11:03

Nacer Chadli was in de winterse transferperiode dichtbij een overeenkomst met Swansea City. De ploeg uit Wales wilde de Belg graag huren van Tottenham Hotspur. De aanvaller twijfelde, maar wees het aanbod van de hand.

De ex-speler van FC Twente was geïnteresseerd omdat hij in de eerste seizoenshelft niet tevreden was met het aantal speelminuten. Dat was slecht nieuws voor de Belg met het oog op het WK. "Ik moest een keuze maken", zegt de 24-jarige in de Daily Mirror. "Een overstap naar Swansea was aan de orde. Ik koos er echter voor om hier te blijven. Bij Tottenham wil ik spelen, dat is mijn club. Ik heb voor vijf jaar getekend en ik voel me goed."

Chadli maakte afgelopen zomer de overstap van de eredivisie naar de Premier League. "Toen ik arriveerde wist ik dat ik niet elke wedstrijd zou spelen omdat we zo'n zestig duels per jaar op het programma hebben. Ik raakte al vrij snel geblesseerd, speelde, raakte opnieuw geblesseerd en daarom heb ik niet zoveel duels achter mijn naam als ik wilde. Maar we hebben een grote selectie met veel goede spelers die concurreren met elkaar. Ik moet hard werken op de training en het laten zien als ik speel", besluit de Belg, die woensdagavond van zich deed spreken met een fraaie goal tegen Newcastle United (0-4 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen