Advocaat rekent toch op Jóhannsson tegen Utrecht

14 februari 2014, 14:08

Coach Dick Advocaat van AZ gaat er vanuit dat Aron Jóhannsson zaterdag toch mee kan doen in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De clubtopscorer moest vrijdag de training laten schieten, maar volgens Advocaat is er weinig aan de hand. "Jóhannsson kreeg twee noppen op z'n enkel. Het is een beetje gekneusd, maar hij is inzetbaar tegen FC Utrecht", laat de oefenmeester weten via de officiële kanalen van zijn club.

Jóhannsson ontbrak vorige week al tegen Go Ahead Eagles, toen vanwege een bovenbeenblessure. Zijn plek in de basisformatie werd toen ingenomen door Denni Avdic. Door de terugkeer van de Amerikaan valt Fernando Lewis buiten de selectie voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. Verder kiest Advocaat voor dezelfde namen als vorige week in Deventer, toen AZ met 2-1 verloor. Ook Simon Poulsen is dus opnieuw van de partij.

De wedstrijd tussen AZ en FC Utrecht begint zaterdag om 20.45 uur. Op basis van het recente verleden heeft de ploeg van Advocaat weinig te vrezen voor de bezoekers, de laatste zeven duels tussen beide clubs in Alkmaar eindigden in een overwinning voor de thuisploeg. Vorig seizoen werd het zelfs maar liefst 6-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen