Janssen: "Kunnen onszelf een grote dienst bewijzen"

14 februari 2014, 18:36

NEC wil de uitwedstrijd van komende zaterdag (19.45 uur) tegen RKC Waalwijk aangrijpen om het goede gevoel terug te krijgen. De afgelopen vier wedstrijden werden niet gewonnen door de ploeg van coach Anton Janssen, waardoor de Nijmegenaren blijven bungelen in de onderste regionen van de Eredivisie.

"Iedere wedstrijd is belangrijk en we willen iedere keer punten pakken, maar met een overwinning kunnen we onszelf morgen een grote dienst bewijzen", stelt Janssen op de officiële website van NEC, in aanloop naar het belangrijke duel in Waalwijk. "Het wordt geen makkelijke wedstrijd. RKC is een moeilijk te bespelen ploeg die het vooral thuis goed doet, maar we hebben er alle vertrouwen in en blijven strijdbaar."

Janssen beschikt, op Marcel Stutter na, over een volledig fitte selectie. De oefenmeester van NEC opteert tegen RKC voor Alireza Jahanbakhsh en Navarone Foor, wat inhoudt dat Christoph Hemlein en Jakob Jantscher genoegen moeten nemen met een plaats op de reservebank: "We kijken naar rendement en gevaar. Christoph en Jakob hebben zeker hun kwaliteiten, maar Alireza en Navarone krijgen nu de voorkeur", besluit Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen