Second opinion Matavz: knie op normale wijze hersteld

14 februari 2014, 19:47

Tim Matavz is vrijdag onderworpen aan een second opinion, waaruit geconcludeerd is dat de knie van de Sloveense spits op normale wijze hersteld is. Er werden geen gekke dingen geconstateerd, waardoor er vraagtekens geplaatst kunnen worden bij de medische keuring bij Rubin Kazan, die Matavz niet met succes wist te doorstaan. PSV maakt via haar officiële website melding van de uitkomst van de second opinion.

Zodoende is de exacte reden voor het niet doorkomen van de medische keuring bij Rubin Kazan nog onduidelijk voor de Eindhovense club. PSV heeft dit ook laten weten aan de Russische club, waarvan gesteld werd dat het de voorwaarden van de overeenkomst - Matavz zou voor een transferbedrag van 7,8 miljoen euro naar Rusland verkassen - zou willen herzien.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, heeft de actuele medische informatie van de second opinion gecommuniceerd aan Rubin Kazan, maar de Eindhovenaren wachten nog altijd op een reactie uit Rusland: "Op dit moment weten wij dus niet wat de status van de overeenkomst is. We wachten op reactie vanuit Rusland."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen