Magath vervangt ontslagen Meulensteen bij Fulham

14 februari 2014, 20:14   Bijgewerkt: 14 februari 2014, 20:40

Fulham heeft Felix Magath per direct aangesteld als 'First Team Manager'. Dit kondigt de Londense club aan op de officiële website. Magath tekent op Craven Cottage een contract met een looptijd van anderhalf jaar. Fulham zal snel meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van de huidige technische staf, waaronder die van coach René Meulensteen, die al tegenover de BBC heeft aangegeven dat hij ontslagen is.

Voorzitter Shahid Khan geeft in een statement aan dat hij zeer verheugd is met de komst van de ervaren Magath: "Ik ben zeer blij met de komst van Felix Magath naar Fulham. Felix is een volleerd manager, die gepresteerd heeft in de Bundesliga en zeer gretig is om ook successen te behalen met Fulham. Ik ben onder de indruk van de reputatie van Felix: hij komt laat aan bij clubs die het moeilijk hebben en werkt de ploegen vervolgens omhoog."

Khan stelt dat Fulham dringend behoefte had aan een dergelijke wijziging: "Onze club heeft de afgelopen wedstrijden wel potentie laten zien, maar het feit is dat we geen wedstrijd gewonnen hebben sinds 1 januari. Gezien onze vorm kunnen we niet langer blijven hopen dat we het geluk zomaar aan onze zijde krijgen. Met twaalf wedstrijden te gaan, kunnen we het ons niet langer permitteren om slechte resultaten te behalen. Actie was vereist."

Magath is de eerste Duitser die als manager aan de slag gaat in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen