Watson opnieuw FA Cup-held Wigan Athletic

15 februari 2014, 18:00   Bijgewerkt: 15 februari 2014, 19:04

Wigan Athletic is nog altijd in de race om titelprolongatie in de FA Cup. De tweedeklasser, die vorig seizoen in de finale verrassend won van het steenrijke Manchester City, schaarde zich zaterdag bij de laatste acht van het Engelse bekertoernooi. Cardiff City werd met 1-2 verslagen.

Ben Watson, in eerdergenoemde finale tegen Manchester City matchwinner, maakte ook in Cardiff het verschil. Dat deed de 28-jarige middenvelder op schitterende wijze. Hij verraste Cardiff-keeper David Marshall vijf minuten voor rust met een snoeiharde vrije trap (1-2).

Chris McCann had Wigan in de achttiende minuut voor het eerst aan de leiding gebracht. Hij scoorde op aangeven van Jordi Gomez. Fraizer Campbell herstelde tien minuten later de balans, door in een scrimmage raak te schieten in de korte hoek.

Eerder op de dag stelde Sunderland ten koste van Southampton zijn kwartfinaleplaats al veilig (1-0). Later op de avond staan Manchester City en Chelsea nog tegenover elkaar. Onder meer Arsenal en Liverpool kruisen zondag de degens in de strijd om een plek bij de laatste acht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen