Fenerbahçe in slotfase langs tiental Kasimpasa

16 februari 2014, 20:33   Bijgewerkt: 16 februari 2014, 23:28

Fenerbahçe heeft zondagavond ternauwernood drie punten kunnen bijschrijven in de Turkse Süper Lig. In het eigen Sükrü Saracoglustadion werd nipt met 2-1 gewonnen van Kasimpasa, dat het seizoen uitstekend begon, maar de weg volledig kwijt lijkt te zijn. Fenerbahçe had de zege ook wel weer even nodig, aangezien de koploper hiervoor twee nederlagen op rij moest incasseren.

Hoe slecht Kasimpasa de laatste tijd ook in vorm is, op bezoek bij de lijstaanvoerder van de Süper Lig bood de ploeg van coach Shota Arveladze aardig tegenstand. Na een eerste helft zonder al te veel hoogtepunten, maakten de bezoekers het zichzelf echter onnodig moeilijk. Kerem Seras kon inrukken, nadat hij zijn tweede gele kaart kreeg van de dienstdoende arbiter.

Het duurde slechts zeven minuten voordat Fenerbahçe de overtalsituatie wist uit te spelen. Emre Belözoglu zorgde voor de bevrijdende 1-0. De buit leek binnen, maar Sanharib Malki (ex-Roda JC Kerkrade) zorgde tien minuten voor tijd opeens voor de gelijkmaker namens Kasimpasa, waar Ryan Donk en Ryan Babel vanaf het eerste fluitsignaal binnen de lijnen stonden. De Nederlanders konden niet voorkomen dat Fenerbahçe alsnog met de zege aan de haal ging, door een treffer van Bekir Irtegün. 

Zodoende is Kasimpasa nog steeds bezig aan een vrije val. De ploeg van Arveladze begon het seizoen uitstekend en deed zelfs lang mee om de eerste plaats. Kasimpasa, dat inmiddels afgezakt is naar plaats zeven, wacht nu alweer elf wedstrijden op een zege. Fenerbahçe gaat nog altijd fier aan kop, met vijf punten voorsprong op nummer twee Besiktas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen