Verona niet opgewassen tegen topschutters Torino

17 februari 2014, 22:53

Hellas Verona was met een zesde plaats misschien wel dé Serie A-verrassing van dit seizoen, maar de promovendus deed de uitstekende prestaties van de huidige voetbaljaargang maandagavond geen eer aan, aangezien het in eigen huis met 1-3 verloor van Torino, dat wederom liet zien met Ciro Immobile en Alessio Cerci twee echte goalgetters in de gelederen te hebben.

In het Marc'Antonio Bentegodi zou de wedstrijd tegen Torino dus zeer teleurstellend aflopen voor Verona. Hier zag het in eerste instantie helemaal niet naar uit, aangezien routinier Luca Toni de thuisploeg vanaf elf meter op voorsprong wist te schieten. Het was een verdiende voorsprong voor Verona, dat zonder problemen de theepauze wist te halen.

Na rust waren de rollen echter volledig omgedraaid. Torino leek het licht gezien te hebben en wist de stand binnen korte tijd om te buigen in Turijns voordeel. Immobile zorgde vijf minuten na rust voor de gelijkmaker. Hoewel de treffer vanuit buitenspelpositie gemaakt werd, rondde de 23-jarige spits knap af in de korte hoek. Het was de dertiende seizoenstreffer voor de Italiaans jeugdinternational, die in de voorhoede geflankeerd wordt door Cerci.

Cerci, Italiaans internationaal, zorgde ervoor dat de Turijnse storm niet zou gaan liggen, door twee minuten na de gelijkmaker de 1-2 te maken. De aanvaller knalde het speeltuig vanaf de rand van de zestien fraai in één keer achter doelman Rafael. Het was voor Cerci het elfde doelpunt van het seizoen. Verona was volledig de weg kwijt en Torino bleef vrolijk de aanval zoeken. Omar El Kaddouri zorgde binnen een mum van tijd voor de 1-3.

Dankzij de zege passeert Torino de ploeg uit Verona, zij het op basis van doelsaldo. Beide ploegen hebben 36 punten verzameld in hun 24 optredens, wat goed is voor plaats zes en zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen